JičínDnes.cz
JičínDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Jičínský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Jičínský deník - sport Zdroj: Jičínský deník - sport |

Náchodští házenkáři vítězem druhé ligy. V baráži je čeká rezerva Nového Veselí

7. 5. 2024 | Povedlo se. Náchodská sportovní hala „Plechovka“ byla v sobotu večer svědkem vítězných oslav, které v ní zavládly poté, co místní házenkáři porazili pražskou Slavii a zpečetili tím vítězství ve druhé lize. Přesněji v jedné z jejích čtyř skupin. O postup do ligy první se nyní Východočeši poperou s vítězem skupiny JVČ.

Odšroubování cedulek v kabině Dynama. Musil a Pánik už na svá místa neusednou

7. 5. 2024 | Škatulata hejbejte se. Zatím ale jedním směrem. Ven z Dynama. Dres s hranatým déčkem už neobléknou útočníci Richard Pánik a Adam Musil. Dostali číslo odchodu tři a čtyři. Již před nimi se totiž odstěhovali z pardubické kabiny jejich poziční kolega Robert Říčka a také gólman Dominik Pavlát. A to není všechno. Vrabci na střeše enteria areny si štěbetají Tomáš Hyka, Tomáš Hyka…

OKRESNÍ FOTBAL: Do čela vyrovnaného přeboru se o skóre dostalo béčko Kopidlna

7. 5. 2024 | Mistrovské soutěže mužů Okresního fotbalového svazu Jičín ročníku 2023/2024 pokračovaly o uplynulém víkendu dalším kolem. Stále více zajímavější je mela v čele přeboru, kde se pere osmička mančaftů. Nižší III. třída vstoupila do nadstavby, zde je situace na špici podstatně klidnější.

Náš výkon byl opravdu dobrý, ale jsme teprve v poločase, řekl trenér Horejš

6. 5. 2024 | /OHLASY, FOTOGALERIE/ Pravou nohou vykročili hradečtí fotbalisté na cestě k play off o účast v Evropské konferenční lize. V úvodním semifinálovém duelu nadstavby FORTUNA:LIGY zaslouženě porazili Olomouc 3:1, když se prezentovali výborným výkonem.

DIVIZE: Pomsta za podzim se nekonala. Trutnov v derby se Slavií zradila koncovka

6. 5. 2024 | Pětadvacáté dějství Fortuna Divize C nabídlo mimo jiné i prestižní východočeské derby, ve kterém fotbalisté Trutnova na domácím trávníku přivítali nováčka soutěže hradeckou Slavii. „Bylo to klasické derby, kdy na devadesát minut musíte zapomenout, že na druhé straně máte kamarády,“ pronesl po utkání hradecký gólman Jakub Vaníček, jeden z nejlepších hráčů zápasu.

FOTO: Byli jste včera v Hradci na utkání s Olomoucí? Najděte se na fotkách!

6. 5. 2024 | /GALERIE/ Nedělní úvodní semifinálové utkání nadstavbové skupiny FORTUNA:LIGY o Evropu mezi FC Hradec Králové a SK Sigma Olomouc sledovala na Malšovickém stadionu pěkná návštěva – 6529 diváků. Byli jste mezi nimi a viděli velmi dobrý výkon Votroků a vítězství 3:1 na vlastní oči? Najděte se na fotkách Lubomíra Douděry!

Fotbalista přišel o nohu a potřebuje protézu. Chystá benefici, dorazí i Ujfaluši

6. 5. 2024 | /FOTOGALERIE/ Během okamžiku přišel o většinu toho, co ho v životě naplňovalo – pohyb. Fotbalový obránce Filip Zawada, jenž hájil barvy SK Solnice v krajském přeboru Královéhradecka, se vypořádává s následkem nešťastné události, po které mu musela být amputována levá dolní končetina. „Snažím se s tím bojovat,“ říká 21letý muž, jenž mimo jiné působil i v mládeži FC Hradec Králové.

Skvělý šlágr před fantastickou kulisou. Chaloupka blahopřál k postupu

6. 5. 2024 | Naprosto nevšední víkend byl k vidění ve 21. kole A skupiny JAKO I. B třídy mužů. Ve vzájemných soubojích se potkaly dva nejlepší, ale také dva nejslabší celky soutěže. Navíc se hrálo pikantní derby mezi Novou a Starou Pakou, dohromady padlo rovných 30 branek. Více už v obsáhlém souhrnu Deníku.

VIDEO, FOTO: Hody svaté trojice, střelec obojživelník, smočené nohy ve fekáliích

6. 5. 2024 | VOTROK KRAJSKÝ PŘEBOR: Tradičně obsáhlý přehled všeho víkendového dění v nejvyšší krajské soutěži přináší komplimenty trenérů směrem k nejlepším týmům přeboru. Nechybí fakta z jednotlivých zápasů i komentáře zúčastněných. Zároveň ani fotografie a videosestřih.

Skvělý vstup do nadstavby: Votroci mají po obratu do odvety dvougólový náskok

5. 5. 2024 | /FOTOGALERIE/ Fotbalisté FC Hradec Králové v úvodním semifinálovém utkání nadstavbové skupiny o Evropu porazili doma Olomouc 3:1, když rázně odpověděli na inkasovanou branku ze 13. minuty a třemi góly do přestávky skóre otočili. Odveta se hraje v neděli 12. května na Andrově stadionu (15.00). Postupující se ve finále utká s lepším z dvojice Teplice – Liberec, kde první duel zvládli lépe žlutomodří Skláři (2:0). ...

Na MS s Kämpfem, ale bez Vrány i Noska. Nemají formu, vysvětlil trenér Rulík

5. 5. 2024 | S Davidem Kämpfem, ale zato bez Jakuba Vrány, Radima Zohorny nebo Tomáše Noska se představí česká hokejová reprezentace na mistrovství světa, které v Praze startuje v pátek. Trojice Vrána, Nosek, Zohorna se nevešla do závěrečné šestadvacetičlenné nominace trenéra Radima Rulíka, kterou oznámil v neděli večer dvě hodiny po generálce se Švýcarskem.

Rozjezd nadstavby: Sparta úspěšně vykročila za obhajobou, Slavia je v závěsu

5. 5. 2024 | Nadstavbová část první fotbalové ligy odstartovala. Vedoucí Sparta vstoupila do skupiny o titul výhrou 4:2 na Slovácku. Obhájci titulu udrželi čtyřbodový náskok před městským rivalem Slavií, která smetla Baník 5:0. Třetí Plzeň porazila Mladou Boleslav 3:0 a je o dalších deset bodů pozadu.

VIDEO: Dvůr znovu přehrál Týniště třemi góly. Hostující kouč žehral na absence

5. 5. 2024 | Repríza podzimního duelu na hřišti Týniště nad Orlicí se v sobotu proti stejnému soupeři povedla fotbalistům Dvora Králové nad Labem. Vítěznou branku zaznamenal Filip Machač, dvěkrát se v závěru prosadil kanonýr David Knespl. Šlo o souboj týmů, které se před lety potkávaly v divizní soutěži. V neděli 25. kolo krajského přeboru pokračuje šesti zápasy.

FOTO, VIDEO: Rezerva byla dlouho ve hře o body. Nakonec ale vyšla naprázdno

5. 5. 2024 | /GALERIE/ Po dvou výhrách přišla zase prohra. Fotbalisté FC Hradec Králové B ve čtyřiadvacátém kole béčkové skupiny ČFL nedokázali skórovat na půdě kolínské Sparty a jelikož domácí se prosadili dvakrát, byla z toho prohra 0:2.

Pět zápasů bez výhry. Chlumec patří na jaře k nejhorším. Polepší si v neděli?

4. 5. 2024 | Fotbalisté Chlumce nad Cidlinou ve čtyřiadvacátém kole béčkové skupiny ČFL prohráli na půdě rezervy Jablonce nad Nisou těsně 0:1. V tabulce třetí nejvyšší soutěže tak klesli ze sedmého na deváté místo.

Sto let od otevření kurtů Pod zámkem. Máme nevyhovující buňkoviště,“ říká Beneš

4. 5. 2024 | ROZHOVOR/Na den. Přesně sto let, protože 4. května 1924 se konalo slavnostní otevření nových dvorců areálu Pod zámkem, kde sídlil a stále ještě sídlí Lawn Tennis Cercle Pardubice. A ta stovka kolem něj lítá jako míček nad sítí. Před dvěma roky oslavil sto let existence a za tři roky se chystá na jubilejní stoletou Pardubickou juniorku. K magickým narozeninám nejstaršího turnaje mládeže v Evropě by se přál předseda klubu Petr Beneš novou budovu ředitelství s vyhovujícím zázemím. ...

FOTO: Slavia má před derby v Trutnově o čem přemýšlet. Šestkrát v řadě padla!

4. 5. 2024 | /GALERIE/ Další dvě prohry v divizi C pro Slavii Hradec Králové znamenají, že nováček už v šesti zápasech za sebou vyšel bodově naprázdno. Ve Vysokém Mýtě nezvládl závěr, doma s Čáslaví překvapivě celý zápas. V průběžné tabulce Sešívaným patří devátá příčka.

Stránský se střelecky probudil. Konečně se to prolomilo, těší záložníka Nechanic

3. 5. 2024 | /ROZHOVOR, FOTOGALERIE/ Za 19 zápasů této sezony vstřelil pouhou jednu branku. Jubilejní 20. mač mu však sedl parádně a rovnou vsítil hattrick, navíc ve velkém šlágru okresního přeboru Hradecka. Pavel Stránský, 25letý záložník Nechanic, se blýskl parádním výkonem v přímé bitvě o druhou příčku na trávníku Lovčic, kde jeho mančaft dominoval a hit kola ovládl jasně 5:0.

Vždycky se hraje líp, když lidi přijdou, láká fandy na utkání se Slavií Štajnrt

3. 5. 2024 | Házenkáře Náchoda v sobotu od 18 hodin čeká závěrečné utkání druholigové skupiny SZČ a pokud zvládnou duel s pražskou Slavií, aktuální první příčka jim už neuteče. Na důležitou partii zve diváky do ochozů šestadvacetiletá opora Východočechů Jiří Štajnrt.

Hokejový šok z České Třebové! Kohouti po titulu končí a vyklízejí scénu

3. 5. 2024 | Hokejový klub HC Kohouti Česká Třebová oznámil, že nepodá přihlášku do Krajské hokejové ligy Pardubického a Královéhradeckého kraje 2024/2025. Poněkud šokující informace přišla z města, kde se na konci března slavil východočeský hokejový titul. Od okamžiku, kdy klubový generální partner, jímž byla společnost Rieter, oznámil ukončení své podpory, však bylo veřejným tajemstvím, že další osud Kohoutů visí na tenkém vlásku. A ten se definitivně přetrhl. ...



Zpravodajství JičínDnes.cz

Devět měst v Královéhradeckém kraji nabídne dny plné zábavy a poučení napříč generacemi

Královéhradecký kraj finančně podporuje a koordinuje Dny pro rodinu, které během května a června nabídnou v devíti městech regionu bohatý kulturní a zábavný program pro všechny generace. V jeho rámci se představí aktivity vhodné ke společnému ...

Investice firem v Královéhradeckém kraji výrazně ovlivnila inflace, vysoké ceny energií i narušené dodavatelské řetězce

Kulatý stůl na téma Moderní investiční projekty v Královéhradeckém kraji uspořádalo Sdružení pro zahraniční investice - AFI ve spolupráci s Královéhra ...

Internetoví podvodníci využili fotografie prezidenta Pavla a z důvěřivé ženy vylákali 1,2 milionu korun

JIČÍNSKO - Kriminalisté z oddělení hospodářské kriminality z Územního odboru Jičín se mimo jiné zabývají případem podvodu, kdy dosud neznámý pachatel ...

Policisté rozkryli česko-ukrajinský gang falešných bankéřů, lidi obrali o desítky miliónů korun

Královéhradecký kraj - Policisté z Krajského ředitelství Královéhradeckého kraje rozkryli organizovanou skupinu, která má na svědomí spáchání stovky p ...

Královéhradecký kraj už zná nominované výrobky na Regionální potravinu roku 2024

Spotřebitelé v Královéhradeckém kraji již znají nominované produkty na prestižní ocenění značkou Regionální potravina. Letos se v tomto regionu do sou ...



Středa 8.5.2024
Královehradecký kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes