JičínDnes.cz
JičínDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Rande s .. Jolanou Voldánovou a Romanem Vojtkem

Kdy:
Čtvrtek 17.04.2014 od 19:00 hod
Kde:
Masarykovo divadlo, Jičín
Pořadatel:
Sdílet:

Talkshow moderátorky Jolany Voldánové s hercem a zpěvákem Romanem Vojtkem.
Jolana Voldánová: je televizní moderátorka, čtyřnásobná držitelka ceny Týtý v kategorii Osobnost televizního zpravodajství. Její záběr ale byl vždy mnohem širší. V ČRo Pardubice a ČRo Hradec Králové vysílá pravidelný pořad Rande s Jolanou a pro televizi momentálně připravuje nový pořad.
Roman Vojtek:je uznávaný muzikálový herec a zpěvák. A možná by u téhle jeho výrazné, ale jen jediné "umělecké tváře" zůstalo, nebýt první řady taneční soutěže Stardance aneb Když hvězdy tančí, kterou v roce 2006 s přehledem vyhrál. A protože se ukázalo, že ho televizní kamera miluje, vyhrál v zápětí i casting na hlavní roli v seriálu Vyprávěj. Život Romana Vojtka nabral na obrátkách a dnes patří k uznávaným televizním i filmovým hercům, který navíc skvěle tančí a zpívá.
Jolana Voldánová si s Romanem Vojtkem povídá o herectví muzikálovém a filmovém, o seriálu Vyprávěj, o hudbě, o televizním fenoménu StarDance, který jim oběma do jisté míry změnil život. Jaké to je opustit svět televizního zpravodajství a místo na výsluní? Jak se točí seriál a jaké to je stát se přes noc seriálovou hvězdou.
Vstupné: 190, 220 a 250 Kč

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



60,601949691772