JičínDnes.cz
JičínDnes.cz » Zpravodajství » Krimi zprávy

V pondělí vyjížděli hasiči především k dopravním nehodám

28.06.2016
K 10 dopravním nehodám, při nichž končila vozidla často mimo vozovku, vyjížděli v pondělí hasiči Královéhradeckého kraje.
Ilustrační snímek | Foto: hzscr.cz
Územní odbor Hradec Králové
Profesionální hasiči z Jaroměře a dobrovolní hasiči z Černilova byli v 5:53 přivoláni k dopravní nehodě osobního vozidla do Libřic. Řidička s vozem vyjela mimo komunikaci do příkopu a převrátila jej na střechu. Zraněná řidička byla ošetřena zdravotnickou záchrannou službou a odvezena do nemocnice.

Profesionální hasiči z Hradce Králové ze stanice Pražská vyjížděli v 6:29 k dopravní nehodě tří osobních vozidel a nákladního automobilu do Předměřic nad Labem. Nehoda se obešla bez zranění. Hasiči řídili v místě události až do příjezdu policie dopravu kyvadlově.

Profesionální hasiči z Hradce Králové ze stanice Pražská byli přivoláni k dopravní nehodě dvou osobních vozidel, která se stala v ulici Holická v Hradci Králové. Jednotka provedla úklid komunikace od uniklých pohonných hmot. Ke zranění osob nedošlo.


Územní odbor Jičín
Profesionální hasiči z Jičína vyjížděli v 16:28 do Kněžnice k dopravní nehodě osobního vozidla, které vyjelo mimo vozovku do příkopu. Hasiči pomohli zdravotnické záchranné službě s ošetření jedné zraněné osoby a jejím naložením do sanitky.

Profesionální hasiči z Jičína a dobrovolní hasiči z Libáně zasahovali kolem 17. h (ohlášeno 16:49) u dopravní nehody dvou osobních automobilů, která se stala v Bystřici. Oba řidiči utrpěli zranění. Hasiči jedné zraněné osobě poskytli předlékařskou péči, druhá osoba byla ošetřena zdravotnickou záchrannou službou. Jednotky v místě řídily dopravu. Jedno z vozidel skončilo v potoce. Hasiči zde instalovali nornou stěnu, aby zachytili případný únik provozních kapalin do vody. Jednotka po vyšetření nehody Policí České republiky vyprostila vůz z potoka a pomohla s naložením obou aut na odtah. Po 19. h se jednotky vrátily zpět na své stanice.


Územní odbor Náchod
Profesionální hasiči z Broumova vyjížděli v 9:23 k dopravní nehodě osobního automobilu, které skončilo mimo vozovku v Jetřichově. Řidič vozidla zůstal nezraněn. Jednotka zajistila místo události.

Jaroměřští profesionální hasiči byli v 15:37 přivoláni na náměstí Svobody v Josefově, kde osobní vozidlo srazilo tříleté dítě. Při příjezdu hasičů na místo bylo již dítě v péči zdravotnické záchranné služby. Vůz byl odstaven mimo komunikaci.


Územní odbor Rychnov nad Kněžnou
Profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a dobrovolní hasiči ze Solnice zasahovali kolem 8. h (ohlášeno 7:43) v Solnici při dopravní nehodě osobního vozidla, které vyjelo mimo komunikaci do příkopu. V autě cestovaly tři osoby, které utrpěly zranění. Zdravotnická záchranná služba je ošetřila a odvezla do nemocnice. Jednotky provedly na voze protipožární opatření. V místě řídily kyvadlově dopravu.

Profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a dobrovolní hasiči z Kostelce nad Orlicí zasahovali po poledni (ohlášeno 12:36) při dopravní nehodě osobního automobilu, která se stala v Rybné nad Zdobnicí. Vozidlo vyjelo mimo komunikaci a skončilo na střeše. Zraněná osoba byla ošetřena zdravotnickou záchrannou službou. Vozovka byla v místě nehody průjezdná kyvadlově. Jednotky otočily vozidlo zpět na kola a uklidily komunikaci.


Územní odbor Trutnov
Profesionální hasiči z Trutnova vyjížděli v 15:58 k dopravní nehodě osobního vozidla, ke které došlo ve Velkých Svatoňovicích. Auto vyjelo mimo komunikaci. Tři zraněné osoby byly ošetřeny zdravotnickou záchrannou službou, z nichž dvě byly následně odvezeny do nemocnice. Jednotka zajistila místo události.

Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Fotogalerie:

Další články z rubriky Krimi zprávy

Při střetu dvou automobilů na Jičínsku se zranily dvě osoby

V sobotu 23. března v 10:30 hodin vyjížděli jičínští dopravní policisté k nehodě, ke které došlo na silnici I/35. ...

Senior chtěl výhodně investovat do virtuální měny, přišel o bezmála půl milionu korun

NÁCHODSKO - Obchodování s bitcoiny zlákalo 72 letého muže z Náchodska, který chtěl investovat do virtuální měny. Při vyplacení zisku však došlo k tomu ...

Neznámý zloděj odcizil v obci Hradišťko na Jičínsku 50 ks pískovcových kamenů

Policisté obvodního oddělení Jičín se aktuálně zabývají případem krádeže pískovcových kamenů. Dosud neznámý pachatel měl v době od 4. února od 16. hod ...

Celníci v Královéhradeckém kraji vybrali vloni na daních, cle a pokutách téměř 150 milionů

Při dovozu zboží ze zemí, které nejsou členskými státy Evropské unie, vybrali královéhradečtí celníci na cle, daních a poplatcích částku bezmála 150 m ...

Řidič na Rychnovsku nezvládl zatáčku a narazil do stromu, na místě zemřel

Dnes před druhou hodinou ranní byli policisté přivoláni k dopravní nehodě, která se stala na komunikaci číslo I/14, konkrétně na úseku mezi obcí Lupen ...





Sobota 20.4.2024
Královehradecký kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes