JičínDnes.cz
JičínDnes.cz » Zpravodajství » Magazín

Průvodce zdravým životním stylem v Jičíně

11.10.2018
JIČÍN - Pustili jste se do změny životosprávy a přemýšlíte, kde hledat zdravé potraviny a místa, kde vám pomohou? Prohlédněte si seznam zajímavých prodejen, poradců a fitness center přímo v Jičíně.
Ilustrační snímek | Foto: Marek Hrečka
Zdravé potraviny
Meduňka - zdravá výživa
Obchod se zdravými potravinami nabízí široký sortiment produktů. Seženete tu výrobky ze sóji, celozrnné pečivo, těstoviny, obiloviny, luštěniny, chlazené zboží, cereálie, mořské řasy, koření, bylinky, přírodní sladidla, sušené plody, zdravé cukrovinky, bezlepkové i dia produkty.
Adresa: Butovská 592, 506 01 Jičín, Nové Město

Bio obchůdek Jičín
Prodejna s bio potravinami nabízí kromě klasických produktů také bio víno, kváskový chléb z Vysokého nad Jizerou, kokosové chipsy a kvalitní oříšková másla.
Adresa: Palackého 61, 506 01 Jičín, Holínské Předměstí

Slunečnice - zdravý životní styl
Ve Slunečnici seženete zdravé potraviny, bezlepkové produkty, celozrnné pečivo včetně žitného kváskového chleba, bylinkové čaje, tinktury a sirupy. Kromě jídla nabízí široký výběr přírodní kosmetiky a knih o zdravé výživě, gemmoterapii Naděje a 1× měsíčně také bezplatnou diagnózu E. V. Havelky.
Adresa: Fügnerova 208, 506 01 Jičín, Valdické Předměstí

Restaurace, které vaří zdravě
Vegeethouse
Vegetariánská restaurace Vegeethouse se inspiruje kuchyněmi z celého světa a zároveň využívá lokální suroviny. Pochutnejte si na zdravém a pestrém jídle i kvalitních nápojích. Kuchaři při vaření zohledňují zásady ájurvédy a tradiční čínské medicíny. Jejich pravidla zasazují do našich klimatických podmínek. Ve Vegeethousu nenajdete geneticky modifikované potraviny, dochucovadla ani jiné chemické přísady.
Adresa: Husova 110, 506 01 Jičín, Valdické Předměstí

Veselá kozička food point
Restaurace Veselá kozička nabízí zdravá a chutná jídla z přirozených potravin bez nebezpečných éček, barviv a glutamanů. Vyhýbá se i palmovému tuku a dalším aditivům, bez kterých se opravdové jídlo obejde.
Adresa: Čelakovského 80, 506 01 Jičín

Dovoz jídla
Stopa ke zdraví
Kromě širokého výběru zdravých potravin najdete ve Stopě ke zdraví také možnost objednat si krabičky s vyváženým a zdravým jídlem. Ty si můžete nechat dovézt až domů a zajistit si vyváženou stravu během celého dne. V nabídce najdete bezlepková i bezlaktózová menu a také zdravé krabičky na hubnutí.
Adresa: Barákova 563, 506 01 Jičín, Nové Město
Telefon: +420 773 799 420

Fitness centra
Fitness Jičín
Fitness Jičín nabízí špičkové stroje značky Grunsport, především skvělou kardio zónu s rotopedy, steppery a běžeckými pásy. Vyberete si tu i občerstvení, doplňky sportovní výživy a spalovače tuku. Rádi vám pomohou, pokud budete mít jakékoliv dotazy ohledně cvičení nebo zájem o sestavení tréninku či úpravu jídelníčku.
Adresa: Revoluční 1267, 506 01 Jičín, Valdické Předměstí

Fitko Andrea
Fitko Andrea ocení ženy, které chtějí zhubnout, zformovat postavu nebo se zkrátka jen cítit dobře. Vítané jsou tu i děti. Samozřejmostí je individuální přístup.
Adresa: Moravčická 804, 506 01 Jičín, Valdické Předměstí

Fitness KB
Ve fitness centru KB na vás čekají profesionální stroje, rodinná atmosféra a možnost odborného poradenství. Zacvičit si mohou muži i ženy všech věkových kategorií. Kromě posilovny a kardio zóny se ve fitku KB nachází i prostor na spinning, solárium a fitness bar.
Adresa: 17. listopadu 1074, 506 01 Jičín

Výživové poradenství
Svět zdraví
Snažíte se o zdravý životní styl, ale obecné poučky a zaručené diety na vás nefungují? Nebojte se s hubnutím, přibíráním, různými zdravotními problémy i detoxikací organismu obrátit na profesionální výživové poradce. Jičínská pobočka Světa zdraví sídlí v ulici Pod Koželuhy.

Má k dispozici unikátní metabolickou diagnostiku KNT. Vyškolené výživové poradkyně vám podle ní sestaví individuální výživový plán. Ať už vás trápí nadváha, podvýživa, jste sportovec, diabetik nebo chcete vytvořit zdravý jídelníček pro své děti, ve Světě zdraví dostanete spoustu rad a potřebnou podporu k dosažení vytyčených cílů.
Adresa: Pod Koželuhy 591, 506 01 Jičín

Webové stránky: www.skvelehubnuti.cz/pobocky/vyzivovy-poradce-jicin
Autor: Marek Hrečka
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Další články z rubriky Magazín

První lidé osídlili Evropu před 1,4 milionem let

Nejstarší známé lidské osídlení v Evropě leží nedaleko města Korolevo na západě Ukrajiny. Prokázal to výzkum mezinárodního týmu pod vedením Romana Garby z Ústavu jaderné fyziky AV ČR a Archeologického ústavu AV ČR, Praha, dosud se za nejdříve ...

Březnový horoskop: Berani budou plni energie, Střelci zažijí dobrodružství

Březen, měsíc jara a obnovy, nám přináší nové příležitosti a výzvy. Podívejme se, co nám hvězdy předpovídají pro tento měsíc. ...

Na co si dát pozor při instalaci fotovoltaických elektráren?

Nejen výkon a úspory, ale také požární bezpečnost by měli řešit všichni majitelé nemovitostí, kteří se rozhodnou na střechy instalovat fotovoltaické e ...

Hrad Pecka v podhůří Krkonoš láká k návštěvě už z dálky

Pokud hledáte zajímavý a historický cíl pro svůj výlet, doporučujeme vám navštívit hrad Pecka, který se nachází v podhůří Krkonoš. Hrad Pecka je jedin ...

Jak získat zpět peníze za nedoručené dárky?

Mnoho lidí se nedočkalo objednaných vánočních dárků pro jejich blízké. Pokud prodejce nevrací peníze nebo ani nekomunikuje, existuje způsob, jak částk ...





Úterý 23.4.2024
Královehradecký kraj
Další regiony »






Nastavení cookies | GDPR | O nás, kontakty | Přidat firmu | O regionu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes