JičínDnes.cz
JičínDnes.cz » Katalog firem » Cestovní ruch, ubytování » Hotely, penziony » Detail firmy

Pension & Camping Český Ráj - ubytování a kemp Kněžnice

Kněžnice 4, Jičín 506 01

Mobil: +420 776 303 889 - pan Plíšek Ladislav - majitel www.pensionkneznice.cz Najdete nás také na Google + Najdete nás také na Facebooku IČ: 64813975
Popis činnosti


Pension & Camping Český Ráj se nachází v Kněžnici nedaleko Jičína. Pension v Českém Ráji Vám nabízí levné a příjemné ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích. Celková kapacita pensionu včetně přistýlek je 30 lůžek. V kempu Český Ráj Vám můžeme nabídnout chatky, které jsou pro 2-5 osob. Byly postaveny s láskou v roce 2011 místním truhlářem.

K pensionu patří křídlo se čtyřmi apartmány, jež splňují takřka veškeré požadavky náročnějších hostů. Koupelny na pokojích jsou samozřejmostí, WIFI zóna po celém objektu, atd. Parkování automobilů je v zahradě u pensionu, která se v noci zamyká.

Restaurace v pensionu je otevřena v hlavní sezóně, kde nabízíme snídaně či polopenze. Naše kuchyně je domácí, jednoduchá a výborná.

Dále je k dispozici hřiště na plážový volejbal, stolní tenis, dětské hřiště, velké ohniště a venkovní terasa. V případě chladnějšího počasí je možno využít sauny, která do teplíčka pojme až 6 osob. Nabízíme půjčení horských kol, domluvení projížďky na koních nebo horolezectví na Prachově.

Fotogalerie (10)
Mapa
Rychlý dotaz, poptávka na: Pension & Camping Český Ráj - ubytování a kemp Kněžnice
Hlavní město České republiky?
Aktualizovat údaje
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Zařazení v kategoriích

Hotely, penziony
Rekreační střediska
Ubytování – chalupy, chaty

Tuto firmu najdete také na celorepublikovém portálu   InfoDnes.cz



Katalog firem JičínDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes